Hola, som DLLUM BARCELONA

DLLUM BCN és un estudi de projectes d’il·luminació, millor dit… és un laboratori de tècniques de com aplicar la llum en diferents espais i materials, per no només il·luminar, sinó també escenografiar i ambientar.

Amb una experiència de més de 15 anys en el sector, l’equip de DLLUM BCN pretén donar solucions lumíniques, harmonia i confort en tots els seus treballs i projectes. Gestionem des del dibuix del primer punt de llum fins a l’última encesa.

Bàsicament ens agrada la “llum justa” i necessària, el seu control total, i donem prioritat a la llum sostenible per evitar contaminacions i excessos de llum molesta.

L’objectiu és: que se’n parli, no de les llums, sinó de les sensacions.

Ens agrada la llum, vivim de la LLUM.

Equip

Daniel Higueras

Daniel Higueras

De família lumínica amb referències, entra molt d’hora en contacte amb el món de la il·luminació, mentre cursa estudis d’Instal·lacions electrotècniques i Enginyeria elèctrica, dels quals deriva a cursos i formacions específiques d’il·luminació, control i empresarials. Amb una base de més de 10 anys a Punto Luz com a cap de projectes, el 2013 emprèn l’estudi de DLLUM BCN per dedicar-se independentment a la il·luminació i projectar-la al seu propi estil.

Ana Rodríguez de Lizana

Ana Rodríguez de Lizana

Cursa estudis de disseny d’interiors a l’Escola Massana de Barcelona, ampliant coneixements en el Postgrau en Disseny de l’Espai. Perímetres Privats a l’Elisava i en el Màster de Lighting Design. Disseny d’il·luminació arquitectònica a la UPC. Entra a treballar a Punto Luz i ho compagina amb la docència en el Títol Superior en Disseny d’Interiors (Undergraduate Degree in Interior Design) de l’IED de Barcelona, entre 2007 i 2012, i el 2013 acompanya al Daniel en el seu nou projecte a DLLUM BCN.